Het belang van een goede vraag!

21-01-2013 09:20

 

www.durftevragen.com 

Kijk eens op bovenstaande site, en lees wat deze groep mensen hebben uitgewerkt tot een fantastisch concept

om andere te helpen! Elkaar te helpen, om zodoende verder te komen, daar draait het om in dit concept!

De mensheid heeft meer in zich, en vele zijn op het goede pad! Probeer je dromen waar te maken.........

 

Droom en Visie

Onze Droom

Hoe ziet de wereld eruit als Durftevragen niet meer nodig is? Zijn er dan helemaal geen vragen meer te stellen? Geen wensen te vervullen? Dromen te verwezenlijken, doelen te behalen?
Natuurlijk wel. Een goede vraag levert namelijk naast allerlei antwoorden ook weer nieuwe vragen op. Er blijft altijd iets te wensen, want na de verwezenlijking van een droom ontstaat meestal als vanzelf weer een nieuwe. Gelukkig maar!

Als Durftevragen niet meer nodig is, dan kent iedereen in Nederland (en de rest van de wereld) de waarde van het stellen van de juiste vraag. En daar blijft het niet bij. Als Durftevragen niet meer nodig is, dan durft iedereen die vraag ook echt te stellen. Dan maken mensen hun wensen aan elkaar kenbaar en worden zo mensen, wensen, kansen en mogelijkheden met elkaar verbonden. Aan de lopende band en als vanzelf. Omdat het voor iedereen heel natuurlijk is om te vragen, te geven en te krijgen. En omdat het dan voor iedereen, ongeacht leeftijd, sekse en (culturele) achtergrond vanzelfsprekend is, dat wensen werkelijkheid kunnen worden.

Onze visie

Wij geloven dat…
… mensen elkaar van nature graag helpen.
… als je de juiste vraag aan de juiste persoon stelt, het onmogelijke mogelijk wordt.
… als je durft te vragen, je wens, droom, plan of project sneller, leuker, effectiever, efficiënter, met meer energie en met meer flow kunt realiseren.
… groei begint met geven en dat delen vermenigvuldigen is.
… de juiste antwoorden beginnen met het stellen van de juiste vraag.
… waarde uitwisselen energie oplevert.
… we leven in een wereld van overvloed. Er is genoeg, het is alleen niet altijd voor iedereen bereikbaar. Als we deze sociale overwaarde beter weten te ontsluiten ontstaat er een scala aan mogelijkheden.

Ook voor jou!